divendres, 16 de maig del 2008

El concurs de Llengua

Els nens i nenes de l'escola participen en un concurs de llengua. Des de fa cinc mesos, posem una definició per al Cicle Mitjà i una pregunta per al Cicle Superior que cal buscar en una enciclopèdia. D'aquesta manera reforcen la lectura i l'ortografia i aprenen a buscar informació. Els de Cicle Inicial han començat fa un mes amb unes petites endevinalles. Les respostes es fiquen dins una bústia i entre els guanyadors se sorteja un premi.
Ara ja podeu consultar les preguntes de la setmana i les respostes a les preguntes anteriors a Internet fent clic aquí.

dilluns, 12 de maig del 2008

Els rèptils i amfibis al Cicle Mitjà

La setmana passada va venir a les classes de 3r i 4t un home a parlar-nos dels rèptils i dels amfibis. Portava un gripau, una serp, una tortuga i un llangardaix. Ens va deixar tocar tots els animals. A mi em feia una mica de por la serp perquè era molt gran.
Adrián - 3r A

divendres, 9 de maig del 2008

Anem en kart

El dia 8 de maig vam anar als karts. Quan vam arribar ens van explicar el que havíem de fer.
Ens van dir que no anéssim molt ràpid. Després ens van informar que només hi havia cinc karts. El policia va donar els paperets de les multes als nens que pujaven. Ens van explicar que anar en kart podia ser perillós, llavors uns quants nens no hi van voler pujar; també ens van acabar d'explicar que si premíem l'accelerador no podíem prémer el fre.
Quan els altres pujaven, ens van dir que podíem jugar i esmorzar com si fos el pati i anàvem fent grups tota l'estona.
Després els de l'altra classe es van posar a jugar a l'ampolla i nosaltres vam preguntar si podíem jugar amb ells i ens van dir que no i nosaltres les noies vam preguntar als nois si volien jugar i ens vam posar tots a jugar i després quan tots ja vam haver pujat als karts ens va venir a buscar l'autobús i ens en vam anar cap al col·legi.

dilluns, 5 de maig del 2008

Aprenem educació viària-2


I aquí tenim una de les proves d'habilitat amb la bicicleta que ens van preparar. Que xulo!!!!

Aprenem educació viària


El passat 21 d'abril els nens i nenes de 5è vam anar a fer un circuit en bicicleta per fer una sessió pràctica d'educació viària perquè el dia de demà puguem ser uns bons conductors i conductores.
Tot i que alguns alumnes van anar-se'n a casa amb alguna multa de la policia local ens ho vam passar molt bé i vam aprendre a circular respectant les senyalitzacions.