dimarts, 29 de desembre del 2009

Concert de Nadales 2009

Aquí podeu veure en menys de 10 minuts els millors moments del concert de nadales d'aquest mes. Es va fer el passat 21 de desembre, penúltim dia lectiu del 2009, en dues sessions matinals. A la primera van actuar els cursos d'Infantil i Cicle Inicial i a la segona els de Cicle Mitjà i Superior. A totes dues sessions hi  van assistir els pares que van poder. Aquesta vegada, les baixes temperatures van aconsellar fer l'acte a l'interior del gimnàs que fa les funcions de sala d'actes en aquestes ocasions. Una vegada més es van cantar nadales en català, castellà i anglès segons l'edat dels alumnes.
Bon nadal!

diumenge, 20 de desembre del 2009

Els blocs de cicle

Fins al curs passat, aquest bloc era com la revista de l'escola, el lloc on es concentraven les notícies que feien referència a cadascun dels cursos (activitats, excursions...) i a les activitats col·lectives de tot el centre (festes).
Aquest curs hem estrenat un bloc per al Cicle Superior i un altre per al Cicle Mitjà amb l'objectiu d'estimular els  alumnes a escriure sobre el que fan o el que els interessa. Podeu anar-hi clicant a la imatge corresponent o a l'enllaç permanent de la columna de la dreta d'aquest bloc.



De moment continuaran en aquest bloc els reportatges sobre les festes de tota l'escola i les notícies sobre els alumnes d'Infantil i Cicle Inicial.