dimecres, 22 de desembre de 2010

Teatre extraescolarEl dimarts 21 de desembre a la tarda al gimnàs les alumnes de 6è que fan l'activitat extraescolar de Teatre ens van representar dues obres i ens van fer un ball.
En la primera obra sortia una noia perduda que es va trobar un castell encantat. En la segona obra, ambientada en el Nadal, sortien tres nenes que es portaven malament amb la seva àvia. El Pare Noel se les va emportar a la seva fàbrica, es van tornar bones i van repartir els regals que el Pare Noel no va poder repartir.
Van actuar la Tània, la Mariona, la Mireia, la Jade, l'Eva i la Camila. En expliquen que primer estaven nervioses però al final van anar agafant confiança. A totes les classes que van anar a veure el teatre els va agradar molt.

divendres, 17 de desembre de 2010

S'acosta Nadal

Ja ha arribat el fred i això vol dir que s'acosta Nadal. Als carrers veiem els primers llums i a l'escola també trobem allò que ens recorda que s'acosten dies especials.
Aquest curs el pessebre està muntat sobre el paisatge de Blanes. Hi surt des del nou port de Blanes fins a la Palomera, passant pel castell de Sant Joan, el Convent dels Caputxins, l'església de santa Maria i la Font Gòtica. Les figures del pessebre les han fet amb fang els alumnes de 6è.
També hi trobem l'arbre de nadal, el tió al que els nens petits canten nadales i el poema de nadal perquè els cagui més regals...