divendres, 24 de febrer del 2012

TREBALLEM LES PRESSIONS!


Els alumn@s de 5è de Primària van experimentar al laboratori de l'escola un tema ja conegut per ells: les pressions de l'aire i de l'aigua. S'ho van passar d'allò més bé aprenent d'una forma senzilla i amb materials que tots tenim a casa. Així que ja ho sabeu, sempre podeu practicar a casa! Això sí, no ho mulleu tot!

dijous, 2 de febrer del 2012

La nevada

El dijous 2 de febrer ens vam despertar amb un paisatge molt diferent al que estem acostumats. Sobre els cotxes i sobre els arbres i els camps hi havia una esplèndida capa de neu, acompanyada d'una fred de rigorós hivern. Als carrers no havia quallat i es circulava bé.
A les 9 faltava quasi la meitat dels alumnes i alguns mestres que no s'havien pogut desplaçar fins a Blanes. A la tarda l'escola va tancar.
Al vespre estava prevista una nova nevada que no va faltar a la cita. Al vídeo es veuen imatges de Blanes amb la neu arran de mar i fotos dels voltants de l'escola fetes des de les classes del segon pis.

Festa de la Pau 2012

El dilluns 30 de gener al matí vam celebrar l'acte commemoratiu del dia de la Pau que celebrem a l'escola des de fa uns anys. Aquesta vegada cada nen va portar una flor que havia fet amb una ampolla de plàstic i, com sempre vam llegir missatges fets pels mateixos alumnes i vam cantar unes cançons.
No us perdeu el vídeo. Esperem que us agradi!