dimecres, 7 de març de 2007

Els mestres de l'escola

De mestres n'hi ha de tots tipus: bons, alegres, avorrits, nerviosos, etc...
Les seves funcions:
Els bons, no tinguis por a equivocar-te, et corregiran i et felicitaran per intentar-ho.
Els alegres, sempre estan somrient i estan feliços i quasi mai "donen la bronca".
Els avorrits, a part de ser avorrits, ens avorreixen a nosaltres.
"No et creguis que volen que suspenguis. El seu treball és fer que aprovis; per això, si tu suspens, ells també".
Els nerviosos... Ens atabalen, posen molts deures i volen que ho fem tot al mateix temps, com per exemple, la nostra mestra. La Josepa és bastant nerviosa, també bona, alegre i una mica avorrida.
Hola, sóc la Josepa. Em sembla que això d'avorrida... Sou, més aviat, vosaltres dos, que depèn de l'assignatura desconnecteu del món real i us aproximeu al vostre, de manera que comença a entrar son i més son... o no? Ara, això de nerviosa, hi estic d'acord. Que poso molts deures, també! Però, ja heu explicat el per què, Lian i Facundo? Expliqueu-els-hi, a veure que n'opinen els lectors...
Hola! Sóc l'Anna i vull donar la meva opinió: El que diu la Josepa és veritat perquè a vegades estem a la lluna de València però hi ha vegades que posem atenció i no ens posa tants deures.
Hola! Sóc la Marina. Vull exposar la meva opinió del que han dit de la Josepa: La Josepa és una noia amable i riallera però de vegades posa massa deures perquè no l'escoltem a la classe i posa deures per fer a casa.
Hola! Sóc la Nora: la Josepa és una noia riallera però una mica nerviosa. De vegades, això de que posa tants deures és veritat però és per la nostra culpa perquè si nosaltres ens portéssim bé a la classe ella posaria menys deures.
Hola! Sóc la Lucia: la Josepa és la meva mestra preferida perquè és molt guapa i sempre em dona petons i jo també. Per a mi, és riallera i responsable.
La Laura és la nostra professora en dues asignatures: Habilitats socials i Educació Física. És bastant bona però de vegades és una mica nerviosa com la Josepa. El que no ens agrada gaire d'ella és que quan cau algú a Educació Física ens diu: "A seure al banc!!!!
Però és molt bona professora amb nosaltres i també s'esforça molt per nosaltres.
La Iolanda és massa bona amb nosaltres, per això de vegades ens portem malament. De vegades ens posa pocs deures, però quan es posa histèrica ... però és molt bona profe.
Adéu!!!
Lucia, Marina i Nora