divendres, 16 de novembre del 2007

EL CICLE SUPERIOR A BARCELONA

Vam anar d'excursió a Barcelona, a l'Imax i al Museu d'Història de Catalunya. A les nou del matí vam pujar a l'autobús. Mentre fèiem el viatge, jugàvem per distreure'ns. Quan vam arribar, el primer que vam fer va ser esmorzar en una plaça que hi havia davant l'Aquàrium. Després vam anar a veure el reportatge. Abans d'entrar a la sala ens van donar unes ulleres que servien per veure la pel·lícula en 3D. Quan va començar la pel·lícula pensàvem que els peixos i les meduses ens atacaven. La pel·lícula era molt maca i molt divertida. Tots els que estàvem veient la pel·lícula estàvem cridant. Després vam sortir i vam haver de tornar les ulleres. Un cop a fora del cinema vam anar al Museu d'Història de Catalunya. Mentre hi anàvem vam passar pel costat del port de Barcelona. Com que ens havíem d'esperar mitja hora, el mestre ens va portar a la Barceloneta.
Després d'esperar mitja hora vam entrar al Museu. Vam deixar les motxilles al calaix, ens van donar una enganxina i va venir la monitora. La nostra monitora es deia Mar, i la del grup de 5è A es deia Mireia, i eren molt simpàtiques i en sabien molt d'història. Vam anar a la sala del paleolític, vam veure eines i com eren els homes d'aquesta època. Més endavant hi havia una sala on es veia la reproducció d'una casa del Neolític.
També vam veure dues sales dels grecs i romans. Una de les coses que més em va agradar va ser moldre el blat amb el molí iber i aixecar una àmfora tal com ho feien els romans.
Quan vam sortir del museu vam anar a dinar i vam jugar una estona.
Ens ho vam passar molt bé.

La pel·lícula que vam veure es titulava Tiburones 3D. Quina por!

Aquest és el museu. Per dins és impressionant. No us ho perdeu!