dilluns, 26 de març del 2007

Colònies 2007


Aquest any hem passat dos dies de colònies a "Els Refugis", una casa que està al Pla de l'Estany. Ens ho hem passat molt bé fent tallers de la prehistòria.

dilluns, 19 de març del 2007

bufalletres




Un anys més els nens i les nenes de segon han gaudit dels contes d'en Cesc Serra. Amb aquest taller els nostres alumnes obren una porta al món màgic de les fades, princeses, dracs, ...

Després d'escoltar les meravelloses històries, fan un museu representant un conte triat per ells en una caixa de cartró amb material plàstic.
Aquí teniu un model de museu que ens va portat en Cesc. Properament us penjarem algun exemple fet pels nostres alumnes. A la feina nenes i nens ! ! ! !

dimecres, 7 de març del 2007

El Carnaval

Com cada any, a Infantil, se celebra el Carnaval realitzant una careta que cada nen/a s'emporta a casa. Durant el procés els infants s'ho passen molt bé i estan esperant el resultat final. Aquí teniu una mostra del que van fer.


Els mestres de l'escola

De mestres n'hi ha de tots tipus: bons, alegres, avorrits, nerviosos, etc...
Les seves funcions:
Els bons, no tinguis por a equivocar-te, et corregiran i et felicitaran per intentar-ho.
Els alegres, sempre estan somrient i estan feliços i quasi mai "donen la bronca".
Els avorrits, a part de ser avorrits, ens avorreixen a nosaltres.
"No et creguis que volen que suspenguis. El seu treball és fer que aprovis; per això, si tu suspens, ells també".
Els nerviosos... Ens atabalen, posen molts deures i volen que ho fem tot al mateix temps, com per exemple, la nostra mestra. La Josepa és bastant nerviosa, també bona, alegre i una mica avorrida.
Hola, sóc la Josepa. Em sembla que això d'avorrida... Sou, més aviat, vosaltres dos, que depèn de l'assignatura desconnecteu del món real i us aproximeu al vostre, de manera que comença a entrar son i més son... o no? Ara, això de nerviosa, hi estic d'acord. Que poso molts deures, també! Però, ja heu explicat el per què, Lian i Facundo? Expliqueu-els-hi, a veure que n'opinen els lectors...
Hola! Sóc l'Anna i vull donar la meva opinió: El que diu la Josepa és veritat perquè a vegades estem a la lluna de València però hi ha vegades que posem atenció i no ens posa tants deures.
Hola! Sóc la Marina. Vull exposar la meva opinió del que han dit de la Josepa: La Josepa és una noia amable i riallera però de vegades posa massa deures perquè no l'escoltem a la classe i posa deures per fer a casa.
Hola! Sóc la Nora: la Josepa és una noia riallera però una mica nerviosa. De vegades, això de que posa tants deures és veritat però és per la nostra culpa perquè si nosaltres ens portéssim bé a la classe ella posaria menys deures.
Hola! Sóc la Lucia: la Josepa és la meva mestra preferida perquè és molt guapa i sempre em dona petons i jo també. Per a mi, és riallera i responsable.
La Laura és la nostra professora en dues asignatures: Habilitats socials i Educació Física. És bastant bona però de vegades és una mica nerviosa com la Josepa. El que no ens agrada gaire d'ella és que quan cau algú a Educació Física ens diu: "A seure al banc!!!!
Però és molt bona professora amb nosaltres i també s'esforça molt per nosaltres.
La Iolanda és massa bona amb nosaltres, per això de vegades ens portem malament. De vegades ens posa pocs deures, però quan es posa histèrica ... però és molt bona profe.
Adéu!!!
Lucia, Marina i Nora

dijous, 1 de març del 2007

Clase de castellano

En la clase de castellano estamos trabajando el texto instructivo. Nuestra profesora, guapa ella, nos ha propuesto una actividad muy interesante: escribir nuestro primer libro de recetas de cocina.
Ha dividido la clase en tres grupos: primeros platos, segundos platos y postres. Nos hemos encargado de buscar la receta que más nos guste y, entre todos, vamos completando nuestro libro.
Estamos muy contentos porque tenemos muchas ganas de empezar a cultivar nuestro arte culinario.
Cuando hayamos hecho los primeros y segundos platos, nos ha propuesto traer los postres hechos para poder probarlos.
¡Mmmmmmm!
¡Buen apetito!