dimarts, 4 de novembre de 2008

La Castanyada

El passat dia 31 d'Octubre, vam fer la castanyada al col·legi. Va ser el primer any en què els de la meva classe ens vam disfressar de Castanyers i Castanyeres. Al principi no estàvem segurs si vestir-nos o no, però al final ens vam vestir. Em va semblar molt divertit i diferent a altres anys.
El que va passar, com que estava plovent no vam poder anar a la pista a repartir les castanyes i vam haver d'anar classe per classe en grups repartint castanyes.
A mi em va tocar anar a Parvulari, amb els nens petits. Quan vam arribar, vam cantar la cançó de la castanyada, i vam explicar una mica la història de la castanyada: d'on venia la castanyera, quan era el temps de menjar castanyes... Després ja vam començar a repartir les castanyes. El nens semblaven bastant contents, de veure la castanyera tan aprop. Estaven tan il·lusionats a menjar castanyes, que tots van menjar-les. Nosaltres, vam haver d'ajudar als nens petits a pelar les castanyes. Finalment, la castanyera i els seus ajudants, nosaltres els de 6è, ens vam acomiadar.
Va ser una experiència fantàstica, poder fer de castanyers i castanyeres. La veritat és que m'agradaria tornar a passar el que vaig passar aquell dia.