dimecres, 5 de maig del 2010

Alumnes de l'escola al ral·li fotogràfic infantil

El passat dissabte 18 d'abril, una vintena de nens i nenes de 5è i 6è de primària de la nostra escola van participar al 1r. ralli fotogràfic infantil organitzat per l’Agrupació fotogràfica de Blanes (AFIC). L'activitat s'incloïa dins dels actes de celebració del seu 50è aniversari(1960-2010) i pretenia apropar la fotografia al més petits d'una manera lúdica i familiar.
El circuit del ralli estava format per 12 controls on els participants han pogut fer fotografies de diferents temes: motos i moteros, paisatge, portes i finestres, arquitectura, estudi, flors i jardins, gronxadors, sabates, geometries, cotxes, esport i foto de grup.
Han penjat les fotos que van fer al Flickr i el vídeo del dia al YouTube.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vam quedar a l'escola per fer una petitona excursió per anar al Ral·li Fotogràfic. Vam arribar allà i no sabíem què fer però sort teníem una professora al nostre costat. Es tractava d'anar fent fotos a les cases o als llocs on ens deia aquella professora, va ser molt divertit. Finalment li vam deixar la nostra targeta de la càmera i van guardar les fotos al seu ordinador per mirar quin grup havia fet les fotos més maques. El meu grup no va guanyar però a mi no m'importa guanyar, m'importa divertir-me. Espero que ho repeteixin!! :)
Laura