dimecres, 6 de maig del 2015

XXVIII Concurs Murals al Carrer Sant Jordi - Blanes 2015

Prop de 900 escolars participen al 28è Concurs de Murals al Carrer de Blanes

Els  guanyadors dels dos primers premis en les dues categories de 8 a 10 anys i d’11 i 12 anys són alumnes del Col·legi Cor de Maria i de l’Escola Napoleó Soliva respectivament.

Blanes, 25 d’Abril de 2015.- Aviat farà tres dècades que la celebració de la Diada de Sant Jordi a Blanes posa a prova la imaginació i les dots artístiques de la mainada dels centres escolars del municipi a través d’un esdeveniment viscut intensament tant per la canalla com per llurs pares i familiars. Es tracta del Concurs de Murals al Carrer, que enguany ja ha complert la seva 28a edició, i que ha tingut lloc avui al matí allotjat al Passeig de la Mestrança.
Organitzat per l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes, aquesta nova edició ha registrat un augment del nombre de participants, amb prop de 900 escolars dividits en diversos grups al llarg de les més de 150 fustes que tenien al seu abast per realitzar les seves creacions. Com és habitual, els escolars s’han dividit en dues categories: la “A” de 3r i 4rt d’educació primària, de 8 a 10 anys, i la “B” de 5è i 6è d’educació primària, d’11 i 12 anys.
Més informació