divendres, 9 de febrer del 2007

La música dels camaleons

 dimarts, dia 6 de febrer vam anar toda la mainada de 5è i 6è al teatre de Blanes a veure una obra musical titulada La música dels camaleons. A l'escenari hi havia una banda amb bateria, piano, baix i guitarra. Al ritme de molts tipus de música i amb imatges i textos en una pantalla gegant molts vam aprendre moltíssimes coses sobre la música al llarg del temps. Tots vam cantar, ballar i ens ho vam passar molt bé. Coral Fortes.
A tothom li va agradar i fins i tot ballàvem, va ser molt maco, sobre tot la música de l'Elvis. També hi havia una pantalla darrera que posava històries de la música i com la gent expressava els seus sentiments, com el blues. Fatoumata Ceesay.
La música fa molt segles que existeix i en aquesta representació ens han explicat un tros del segle XX. Hi ha moltes músiques diferents: el blues, el booggie wooggie, el twist, el rock and roll i el jazz. La música era molt maca i molt divertida. Esther Charles.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

va ser molt guayyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Esther I Marina

Unknown ha dit...

Va ser una música molt maca del segle XX. JUAN SERRANO OTERO

Unknown ha dit...

Em va agradar moltíssim sobretot el rock & roll. Aitor Martin

Unknown ha dit...

Va ser molt divertit i interessant
el que em va agradar més va ser la música de l'Evis. Entre d'altres també em va agradar com expressava la música el blues.
MARIA BERROCAL

Cicle Inicial ha dit...

M'agrada moltíssim que us hagi agradat molt.
Pilar