divendres, 4 de maig del 2007

SOPAR EX-ALUMNES PROMOCIÓ 84


El passat dissabte 28 d'abril, els ex-alumnes de la promoció que va sortir de l'escola el juny de 1984, va aconseguir convocar unes seixanta persones en els actes que es van celebrar. També hi van assistir alguns dels professors i monitors de tallers d'aquell temps. La promoció del 84 va iniciar els tallers (hort, fusteria, ceràmica, teatre, diari, mecanografia, ...) va iniciar els tallers a l'escola quan feien 7è d'EGB, el 1983, en el marc d'un projecte per trobar una solució al fracàs escolar d' aquella època. Eren 3 classes amb un total de ... 100 alumnes!
La trobada començava a l'escola a les cinc de la tarda amb un partit de futbol a les pistes de l'escola. Es va poder comprovar que la forma física no es ben bé la mateixa que la que tenien quan feien 8è d'EGB amb 14 anys.
A les 7 ens vam fer la foto que veieu aquí a dalt. Seguidament van visitar les instal.lacions de l'escola mentre revivien vells records. Alguns es van asseure a la cadira de la que havia sigut la seva classe, 23 anys abans!! Amb la mirada fascinada dels seus fills veient els seus pares emocionats amb els seus records.
A les 10, la trobada continuava al restaurant Can Tarranch amb un sopar que va concentrar més de seixanta persones. S'hi van afegir també alguns ex-alumnes de promocions anteriors i posteriors que havien compartit escola fins als 14 anys.
La trobada va ser molt animada, hi va haver molt bon ambient que va continuar fins a ben entrada la matinada. Felicitem als organitzadors per l'èxit aconseguit. Quan hi hagi més fotos, penjarem aquí l'enllaç.