dijous, 21 de juny del 2007

S'ACABA EL CURS!


El penúltim dia tots els cursos de l'escola van fer una fira de jocs. L'últim dia, com és tradició, hi va haver la cursa pel barri de la Plantera.


Més tard hi va haver els balls preparats per l'activitat extraescolar de Dansa Moderna, i per nenes de 5è i 6è. Finalment, els alumnes de 6è que aquest curs ens deixen per anar a l'institut, es van acomiadar amb una cançó i van pujar a l'escenari per recollir l'orla de record. Desitgem que els vagi molt bé.
Bon estiu a tothom!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!!!

Sóc Esther Ramos Aguilar de 6è B que ara aniré a l'Institut S'Agulla.
Estic molt contenta amb el Napoleó Soliva.
El fi de curs va ser un moment molt bonic, tot 6è plorava, però algun d'alegria i altres de tristesa.
M'ho vaig passar molt bé a Portaventura!!! En el Dragon Khan amb l'Alba Jimenez i en Fama (Mohamed), en el Tutuki Splash amb la Brenda, la Yaros, la Manta, la Cristina, etc.

Lo millor de tots aquest anys: els amics que he fet, amigues que ens ho passem mooolt bé, que sempre estarem juntes, que són les millors, perquè t'animen en tots els moments...

Petons, a tots els profesors. Bye!


Ahh! A sota he de posar anònim, perquè no sé com fer-ho per publicar el comentari.

Anònim ha dit...

Hola!
Sóc en Carlos Pacheco.
Jo anava a aquest col·legi. Quan me'n vaig anar a l'Institut Cor de Maria em vaig adonar de la importància que tenen els amics. Mai vaig pensar que seria tan dur deixar-vos. Ara estic a un altre col·legi sense els amics de sempre. Ara sempre estic lluitant per anar amb ells al S'Agulla.

Ara us dic que mai oblidaré als professors que he tingut, sobretot a la Roser que l'estimo molt, també l'Eduard, en Carles, la Cornèlia, la Dolors, la Laura,....

Petons a tots! I adéu!