dissabte, 22 de maig del 2010

L'escriptora Mercè Anguera ens ve a veure.

El passat 30 d'abril vam rebre la visita de la Mercè Anguera. La Mercè Anguera (Barcelona, 1961) és mestra i escriptora. Ha publicat força contes per a nens i nenes, entre els quals destaquen Caga tió (premi Conte Kurt, 2002), Sóc molt Maria (premi Hospital de Sant Joan de Déu, 2002) i I ara què ve?. Ha guanyat el premi de narrativa Folch i Torres 2004 amb La història d'en Robert, la seva primera novel•la. L'any 2006 va començar a publicar les novel•les de la col•lecció "AntiBarbis": No fotis, Marta!, Supermegaextraescolars, Tres delícies, Pixapins i companyia, Punts suspensius i Quatre gats (guardonat amb el premi Atrapallibres,2009).
La Mercè va estar tota la tarda amb les nenes i nens de tercer. La vam conèixer i ens vam adonar, que tot i ser una persona important, és molt accessible i agradable. La vam entrevistar, i va contestar amb molt de gust una pila de preguntes que li vam fer sobre el seu ofici i els seus llibres. A més, ens vam fer un munt de fotos amb ella i ens va signar autògrafs a tots i a totes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La visita de la Mercè Anguera ha sigut una visita molt bonica perquè vam veure a l'escriptora del llibre de les antibarbis i ha sigut una visita molt important. Ens va dibuixar en el braç una lluna, un cor i més coses amb el nostre nom a dalt. Ens vam fer una foto tota la classe, primer la classe de 3r B i després la classe de 3r A. Ha sigut molt divertida aquesta visita, per això faig aquest comentari. A part d'això ha sigut una visita que tots hem volgut veure i ens hem tret un desig del cap perquè ha sigut divertit i també interessant. Vam pensar abans les preguntes i la mestra de la biblioteca ho va copiar a l'ordinador, ho va imprimir i després ho va plastificar.