dijous, 23 de juny del 2011

Adéu als de 6è

Aquest curs el comiat dels alumnes de 6è s'ha avançat al penúltim dia d'escola. L'acte va tenir lloc el passat 21 de juny a les 5 de la tarda al gimnàs. A més dels alumnes de 6è hi van assistir pares i familiars i mestres de l'escola.
La Roser, com a directora, va inaugurar l'acte donant els últims consells als alumnes que ens deixen per anar a l'institut. Seguidament, la Mariona, l'Eva, la Mireia, la Jade, la Tània i la Camila ens van representar una escena (el retrobament d'unes amigues que van anar juntes a l'escola) amb molt d'humor. A continuació la Roser, tutora de 6è, va introduir el missatge de comiat que ens van llegir la Laura, la Fàtima, En Luigi i en Marcelo en nom de tots els alumnes. Per tancar l'acte, els alumnes van anar pujant a l'escenari d'un en un mentre els tutors, en Josep, la Roser i l'Israel els acomiadaven i els donaven l'orla de record. A la sortida es va obsequiar els assistents amb un pica-pica al davant de la façana de l'escola.
Molta sort a partir d'ara a tots el alumnes de 6è que heu de deixar l'escola que us ha vist créixer! L'institut us espera el setembre. A reveure!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Josep, et felicito. M'ha agradat molt.

Josep Serra