dimecres, 15 de juny de 2011

Jornada esportiva a Pineda de Mar

El dimarts 14 de juny els alumnes de 2n i 5è van anar a la platja de Pineda de Mar a fer jocs a la platja amb altres escoles.
Els alumnes de 2n van fer jocs amb altres alumnes de l’escola Aloc (Pineda de Mar), l’escola Mediterrània (Pineda de Mar), l’escola Montagut (Sta. Susanna), l’escola Tordera (Tordera).
Van fer diferents activitats: cursa de sacs, fer bombolles de sabó, la xancleta viatgera, el tauró i el peix, el paracaigudes, relleus amb esponja, acrosport, el cuc, castells de sorra i l’stop.
Els alumnes de van fer jocs amb altres alumnes de l’escola Jaume I (Pineda de Mar), l’escola Sobirans (Arenys de Munt), l’escola Sa Forcanera (Blanes), l’escola Pinya de Rosa (Blanes).
Van fer diferents activitats: el cementiri especial, voleibol, discs voladors, bitlles catalanes, mocador amb pilotes, raquetes, relleus amb pilota gegant, la samarreta mullada, futbol-platja i acrosport.
Aquí teniu el vídeo de l'esdeveniment. Si voleu veure les fotos de 2n clica aquí i si voleu veure les fotos de 5è clica aquí.